Kandi tešla su vitaminais ir proteinu (baltymais), 1 kg

  • Kraunamos nuotraukos
    Kaina 220
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 
  • Kandi tešla su vitaminais ir proteinu (baltymais)

    Tai invertuotas produktas, specialiai pagamintas užtikrinti kokybišką ir saugų bičių maitinimąsi šaltuoju sezonu ir pavasarį, padedantis bitėms sueikvoti mažiau energijos virškinant maistą. Naujas produktas DULCOFRUCT buvo testuojamas 2 metus prieš pateikiant produktą rinkai.

    Kandi tešlos su vitaminais ir proteinu (baltymais) sudėtis

    DULCOFRUCTS produktų sudėtyje nėra sunkiųjų metalų, neonikotinoidų, pesticidų, aflatoksinų. DULCOFRUCTS produktai yra gaminami nenaudojant GMO (genetiškai modifikuotų produktų).
    Sudėtis: sausos medžiagos 75-77 proc.; fruktozė 37-39 proc.; monosacharidai 85-87 proc.; drėgnumas 19-20 proc.; vitaminai 0,2 proc. (vit. B1, B2, B6, B12, Vitaminas C, PP, Kalcio pantotenatas), amino rūgštys: metioninas, lizinas, cisteinas, treoninas, triptofanas, mineralai: kalcis, magnis, natris, fosforas, selenas ir kt., proteinas 4,5 proc. (baltymai).

    Kaip naudoti kandi tešlą?

    Specialiai gaminama kietesnės konsistencijos, todėl tešlą galima dėti tiesiai ant rėmelių, nesibaiminant, kad ji nutekės į lizdo apačią.
    Veikiamas kylančios šilumos ir drėgmės plonas tešlos sluoksnis palaipsniui įgauna reikiamą konsistenciją, todėl bitės ją lengvai pasiima.
    Tešla parduodama patogiuose plokščiuose 1 kg pakeliuose. Vieno centimetro pakelio storis leidžia tešlą lengvai pakišti po lubelėmis ar kitu uždangalu, o pakelio matmenys (ilgis - 33 cm, plotis - 8 cm) uždengia didesnę dalį rėmelių, taip užtikrinamas geresnį bičių priėjimą prie maisto.
    Pašalinkite dalį (apie 50-70 proc.) pakuotės plėvelės toje pusėje, kurią dėsite ant rėmelių.

    Kada rekomenduojama naudoti kandi tešlą su vitaminais ir proteinu (baltymais)?

    Rekomenduojama naudoti po pavasarinio apsiskraidymo, tešloje gausu vitaminų, amino rūgščių, mineralų, kurie padeda bičių augimui ir vystymuisi. Užtikrina reikiamą proteino (baltymų) kiekį maiste. Šio produkto žemas rūgštingumas (ph 4,5) stabdo nozematozės vystymąsi.